quellidiastharot
Intro Radio Theater Scuola d'Italia Projects
Proteus Free Fringe Festival 2016 @AstaroTheatro Archief voorstellingen

 

Home Nederlands Italiano Contact

Theater

Toneelgroep 'Quelli di Astaroth' produceert regelmatig theaterproducties in het Italiaans, in het Nederlands en voor een internationaal publiek

Quelli di Astaroth produceert voorstellingen waar het gesproken woord van hedendaagse auteurs als Stefano Benni, Edoardo Erba en Furio Bordon centraal staat en laat verder een 'language no problem' theater zien.  Quelli di Astaroth 'goes national and international': met de twee geënsceneerde readings (literaire teksten in Nederlandse vertaling, muziek, multimedia) Eros et Amo en Anders. En dan met PPP is schrijver en regisseur Pier Paolo Pasolini het uitgangspunt en met Kak-L-M à La Carte wordt het publiek een spiegel voorgehouden over de onzinnigheid van onze samenleving. En dan met acts als Geluiden en Kleuren in Beweging, Wasmachine, Names en Look What's Frying In The Pan.

ASTAROTHEATRO - Teatro da Camera/Kamertheater

Quelli di Astaroth wordt Astarotheatro en vindt plaats in het Teatro da Camera/Kamertheater!
De ontdekking van een intieme vorm van theater, heel dichtbij het publiek en volgens de rijke Amsterdamse traditie van kleinschalig theater. Elke maand voorstellingen met muziek in ons gezellig theatertje bij de Dam!

 

Zo ontstaan voorstellingen als M.E.L.M.A. (Media E La Mia Anima) met teksten en muziek gepresenteerd als mediamomenten en als La Pecorina (Herdersdrama), Italiaans cabaret over the top met muziek.

En nog veel meer: Demo di Democrazia (Theatre Philosophique), M.O.D.D.E.R. (teksten en muziek), Basilicata Belicht (een literaire en muzikale hommage aan de regio Basilicata), WikiLove (met o.a. teksten van Literatuur Nobelprijs winnaar Dario Fo en Franca Rame en met muziek), Medea (geïnspireerd op het klassieke drama van toneelschrijver Euripides) en Il Carnevale degli Insetti (zie ook Archief voorstellingen).

Astarotheatro wordt Open Podium AstaroTheatro - Photo courtesy of Tatjana Todorovic

OpenPodium met verschillende theatermakers uit verschillende achtergronden.

Met de gekste acts > Zin onzin en sensatie!

Theater, music, lounge, entertainment, fun, socializing, eat&drink

Voor last-minute information over datums en tijden kijk naar onze Facebook pagina

 

Astarotheatro becomes Open Podium

Open podium with different artists from different backgrounds.

Crazy acts > Sense, non-sense and sensation.

Theatre, music, lounge, entertainment, fun, socializing, eat&drink.

Here: Life is a Carnival, Eat Me, Dance Like Nobody's Watching

 

AstaroTheatro

Sint Jansstraat 37 - Amsterdam

 

International Theatre

Italian Theatre

Various talented Artists

Crazy acts

Music

Sense Non Sense and Sensation

A small free space for everybody

 

Scuola d'Italia - Onda Italiana - Quelli di Astaroth - Sint Jansstraat 37 - 1012 HG Amsterdam - tel. +31 6 25382491 - info@ondaitaliana.org - © Copyright 2005-2016